Verspreid mee de boodschap van de DZK 2015 en doe ook mee met onze Thunderclap !

Doe mee met de Thunderclap van de Dag Zonder Krediet 2015. Als je deelneemt, geef je ons eenmalig de toestemming om op 28 november 2015 onderstaande boodschap op jouw tijdlijn van Facebook en/of via jouw Twitteraccount te delen. Klik hieronder voor meer informatie:

Verder kan je ook op je website of in je e-mailhandtekening onze ‘banner DZK 2015’ gebruiken, waarin je links vindt van deze website, onze Facebookpagina, onze Twitteraccount en de pagina van onze Thunderclap. Download het document << DZK 2015 EMAIL BANNER >> en volg de instructies.

Tot slot kan je helpen door onze affiche te downloaden en deze (in kleur) uit te printen en op een zichtbare plaats omhoog te hangen. Klik op de link << DZK 2015 AFFICHE >> om de affiche (via We-Transfer) te downloaden. Ze is zeker van voldoende kwaliteit om ze in A3-formaat uit te printen.